Voedingsconsulent, Voedingscoach, Leefstijl, Gewichtsconsulent

 

Gezond leven begint bij bewustwording!

Over Healthy Lifestyle Coach:

 

Healthy Lifestyle Coach wil jou een gezondere leefstijl aanleren, laten afvallen en je weer fitter en gezonder laten voelen. Wil je verantwoord afvallen, aankomen of heb je andere doelen, ik wil jou graag helpen jouw doelen te bereiken.

 

Mijn naam is Esmeralda de Bruijn, 34 jaar en werkzaam als voedingsconsulent.

 

Ik vind het fijn om andere mensen te motiveren en adviseren een gezondere leefstijl aan te nemen. Vanaf mijn kindertijd heb ik altijd gesport: o.a. dansen, fitness, hardlopen, zwemmen, als ik maar in beweging ben. Toen ik een aantal jaren terug last kreeg van een prikkelbare darm begon ik met het lezen van veel boeken over voeding. Ik was ervan overtuigd dat ik mijn darmen weer tot rust kon brengen. Hierdoor ben ik gemotiveerd geraakt om mijn eigen voedingspatroon aan te passen en dat is gelukt. Ik heb nog maar zelden last van een prikkelbare darm.

 

Ik krijg regelmatig de vraag vanuit mijn omgeving hen te adviseren over gezonde voeding, verantwoord afvallen, ontspanning en bewegen en op welke manier dit past in het dagelijks ritme. Doordat ik zie en hoor dat ik mensen hiermee help en ik het als een uitdaging zie om mensen zich weer gezond en fit te laten voelen, heb ik gekozen om mijzelf hier verder in te verdiepen en heb ik onder andere de opleiding tot gewichtsconsulent succesvol afgerond. Daarnaast volg ik met passie verschillende studies om mijn kennis op het gebied van voeding, leefstijl en sport te verbreden.

 

Mijn visie is dat gezonde voeding, bewegen, ontspannen en veel lachen horen bij een gezonde leefstijl!

 

Praktijk Healthy Lifestyle Coach:

  • praktijk aan huis, huiselijk en flexibel, waardoor ik in de avonduren ook consulten kan geven. Een vervolgconsult bespreken tijdens een wandeling is ook mogelijk. Ik woon aan een meer waar wij mooi omheen kunnen wandelen.
  • woon jij binnen een straal van 10 km van De Meern en vind je het prettiger om een consult bij jou thuis te doen, geen probleem ik kom gewoon naar je toe!

 

Neem nu contact op!


 

  • Voedingsconsulent, Voedingscoach, Leefstijl, Gewichtsconsulent