Presentatie over gezonde leefstijl:

Hoe gezonder en fitter door het leven te gaan?

 


 

Bij Healthy Lifestyle Coach is een presentatie op maat altijd mogelijk!

 

Healthy Lifestyle presentatie gezonde leefstijl:

 

Er zijn voldoende redenen om een gezondere leefstijl aan te leren. Je gaat je fitter voelen, je hebt minder kans op bepaalde ziektes deze samenhangen met een ongezonde leefstijl zoals diabetes 2, bepaalde typen kanker, hart- vaatziekte en een hoge bloeddruk.

 

Maar hoe bereik je nu een gezonde leefstijl? Wat is er voor nodig om een (ongezonde) leefstijl stap voor stap naar een gezondere leefstijl te ontwikkelen. Waarom kiezen we voor ongezonde keuzes? Met een gezonder leven bedoel ik gezonder eten, bewegen en voldoende ontspanning om niet alleen fit in het lichaam te zitten maar dat je ook weerbaar bent tegen alledaagse stress.

 

Ik geef graag presentaties om mensen bewust te maken van het belang van een gezondere leefstijl en tips hoe dit toe te passen. Ik geef presentaties bij bedrijven, scholen en verengingen. Hierbij adviseer ik organisaties op welke wijze werknemers en leerlingen kunnen worden voorzien van gezondere voeding.

 

Tijdens een persoonlijk gesprek ontvang ik graag meer informatie over de organisatie en de doelgroep welke geïnformeerd mag worden middels een presentatie op maat.

 

Ben jij benieuwd naar een presentatie gezonde leefstijl:

 

Neem nu contact op!


 

Gezonde leefstijl,Voedingscoach,Voedingsconsulent,Gewichtsconsulent